Hakunila - Vantaa
Auki jäljellä :
Ruokamenu

MAKSUVAIHTOEHDOT
Tuetut maksutavat verkkokaupassa :

1.Maksu toimitettaessa
Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä.
2.Maksu noudettaessa
Tilaukset maksetaan noudettaessa ravintolasta.
3.Maksukortti kuljettajalle
Tilaukset maksetaan Mastercard, Credit & Debit, Visa, Credit & Debit ja VisaElectron kuljettajalle.
4.Maksu verkkomaksulla.
Tilaukset maksetaan Miran Pizza Kebab-verkkokaupan ostoskorin kautta verkkomaksulla. Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu maksujen vastaanottaminen Miran Pizza Kebab-verkkokaupassa Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout Finland Oy on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.
Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä, ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Checkout maksunvälityspalvelu kautta maksettu tuoteen maksunpalautus suoritetaan aina käytetylle maksutavalle.

CHECKOUT EHDOT JA SOPIMUKSET
Lue checkout maksuehdot

Verkkomaksulla toimintaympäristö
Maksupalvelun toimintaympäristö koostuu Checkoutin ylläpitämästä maksunvälityspalvelusta ja http://miranpizzakebab.fi verkkosivuista.
Checkoutin palvelin ja Miran Pizza Kebabn verkkokauppapalvelin kommunikoivat mahdollisuuksien mukaan HTTPS suojatulla yhteydellä. Lisäksi Miran Pizza Kebablta vaaditaan jokaiseen transaktioon kauppiastunnus ja salattu kauppiaskohtainen avain.

Asiakas on maksamishetkellä yhteydessä Checkout - palvelun verkkosivuihin HTTPS suojatulla yhteydellä. Yhteyden salaus on pakollisena aina päällä ja palvelua ei voi käyttää ilman salausta.

Checkoutin palvelimelta Asiakas ohjataan maksunsuorittamispaikkaan esim. verkkopankkiin HTTPS salatun yhteyden yli. Palvelu on yhteydessä verkkopankkien ja muiden Maksutapojen tuottajien palvelimiin vahvimmilla salaustavoilla, joita Maksutavan tuottaja tarjoaa. Maksutavan tuottajan ja Checkoutin välisen liikenteen kuvaus löytyy Maksutavan tuottajan järjestelmä- ja palvelukuvauksista.

Valittuasi maksutavan Miran Pizza Kebab tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi Miran Pizza Kebab verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi Miran Pizza Kebablle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään Miran Pizza Kebablle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

5. Maksu matkapuhelimella
Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun Miran Pizza Kebab verkkokauppiaan Arvo Mobile Oy. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon tai helposti ja nopeasti älypuhelimessa.Toimitus & Palautus
Yksityisyyssuoja
Käyttöehdot